Project met hoge tijdsdruk: vrieshal Müller Fresh Food Logistics
De wens van onze opdrachtgever Müller Fresh Food Logistics was een vrieshal met plaats voor meer dan 6.000 pallets, zodat zij voor steeds meer opdrachtgevers de diepvriesopslag, orderpick en distributie kunnen verzorgen. Inmiddels is de vrieshal met succes opgeleverd, binnen een tijdsbestek dat onmogelijk leek. Olaf Sluyter (directeur en interieurarchitect) en Arnold Norde (projectmanager bouw) werden over dit project geinterviewd door Stedenbouw.
“De grootste uitdaging was de hoge tijdsdruk. We hadden aanvankelijk gesteld dat de vooropgestelde termijn nooit haalbaar zou zijn. Dankzij de inspanningen van en goede afspraken tussen de verschillende bouwpartners vielen alle puzzelstukken toch perfect in elkaar. De werkzaamheden zijn gestart net voor de bouwvak van 2021 en in een periode van ruim 6 maanden was het project gerealiseerd. Daarbij hebben we vooral samengewerkt met onze vaste co-makers, omdat die op elkaar ingewerkt zijn.”
Lees hier het hele interview in het magazine van Stedenbouw (editie 773, pagina 68 – 74) of download het pdf-document: